‘Door de Mangel’ ontvangt OTT-er René Spaargaren

Iedere week staat er een Aalsmeerder of Kudelstaarter centraal in ‘Door de Mangel’. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal, iedereen is uniek en de moeite waard om naar te luisteren. De Aalsmeerse talkshow ontving afgelopen maandagavond Petra van den Nouland als 296e gast. Zij is geboren in ’t Farregat en opgegroeid in Zuid. Tegenwoordig woont zij in Kudelstaart. Vroeger gewerkt op het gemeentehuis als receptioniste en bij Ons Tweede Thuis. Vol trots vertelde zij over de camper die haar man zelf heeft gebouwd en over de kampen waar zij als kok voor het eten zorgde. De Kudelstaartse noemde zichzelf: vrolijk, veel kleurig en vriendelijk.

Uiteraard is Petra op zoek gegaan naar een opvolger voor maandag 31 augustus. Zij is uitgekomen bij een oud-collega bij Ons Tweede Thuis. René Spaargaren zal aan tafel plaatsnemen om over zijn leven te vertellen. Petra wil graag weten hoe het nu allemaal geregeld is bij OTT met de cliënten in deze coronatijd. Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag tussen 19.00 en 20.00 uur. Heb je ook een vraag voor Peter, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×