Filemon Wesselink over Digibende bij ‘Young Ones’

Na een lange zomerstop is het jeugdprogramma ‘Young Ones’ weer terug op de lokale radiozender. Jonas, Stevan en Ilse zijn er voortaan om de week op woensdagavond 2 september tussen 19.00 en 20.00 uur.

Ze beginnen hun eerste programma nieuwe stijl met aandacht voor Digibende. Vestigingsmanager Wilma van Klinken en Filemon Wesselink (bekend van tv) komen naar de studio om te vertellen over dit nieuwe ontwikkelcentrum dat binnenkort opent in Amstelveen. Jongeren krijgen hier een unieke combinatie van zorg en onderwijs, gericht op de thema’s technologie, innovatie en vormgeving. Digibende wil kinderen die op school dreigen uit te vallen of uitgevallen zijn, hulp en perspectief bieden. Ook komen er middelbare scholieren aan het woord over hun eerste schoolweken en de coronamaatregelen die daar gelden.

Young Ones‘ hoor je om de week op woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Foto: Filemon Wesselink (eigen foto)

Gepubliceerd: 25 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×