Nieuw verkeersbord in strijd tegen aanrijdingen viaduct

Het lage viaduct op de Hornweg houdt de gemoederen al lange tijd bezig. Hoeveel bestelwagens en kleine vrachtwagens er al niet klem kwamen te zitten, is ontelbaar. Zelfs een chauffeur van Connexxion probeerde van zijn bus een cabrio te maken.

In een poging om het aantal aanrijdingen met het lage viaduct terug te dringen, heeft de gemeente Aalsmeer een nieuw ludiek waarschuwingsbord in de strijd geworpen. Dit bord is ruim vóór het viaduct, aan beide kanten van de weg geplaatst.

Nu maar hopen dat de bestuurders van zogenaamde bakwagens van nét iets hoger dan 2,5 meter zich herkennen in de afbeelding van het bestelbusje op het waarschuwingsbord. Deze gewone bestelbusjes passen normaal gesproken nog net wél onder het viaduct door.
Dus maar even afwachten of het nieuwe bord effect heeft en hoelang het nu gaat duren voordat iemand zich toch weer weet klem te rijden onder/tegen het lage viaduct.

Foto: © Radio Aalsmeer | John Tesselaar

Gepubliceerd: 10 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×