Presentatieavond OSA vervalt

De stichting Ontwikkelingssamenwerking Aalsmeer (OSA) heeft laten weten dat de eerder aangekondigde presentatieavond van woensdag 7 oktober 2020 niet doorgaat. Anderhalve meter afstand houden is volgens de stichting moeilijk in de Raadskelder of in een andere geschikte zaal. Zeker met het bezoekersaantal zoals voorgaande jaren. Uiteraard hoopt OSA volgend jaar wel weer een presentatieavond te kunnen houden. Iedere aanvrager van 2019 en 2020 komt dan aan bod voor een presentatie van hun project(en).

Als alternatief heeft OSA een fototentoonstelling in gedachten. Hierover volgt nog berichtgeving in de OSA nieuwsbrief die in het najaar verschijnt. Meer informatie over de stichting is te vinden op de website van de OSA.

Gepubliceerd: 10 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×