Samenwerking KCA, Bacchus en Parochiehuis: 'Bacchus bij de buren'

In september wil KCA graag weer starten met Jazz en Cabaret, maar Cultureel Café Bacchus is te klein om 55 bezoekers met voldoende onderlinge afstand te kunnen ontvangen. Om toch voorstellingen te kunnen organiseren is de samenwerking gezicht met het naastgelegen Parochiehuis. Uit gesprekken tussen KCA, Bacchus en Parochiehuis is een samenwerkingsafspraak voor seizoen 2020-2021 gekomen: Bacchus gaat alle activiteiten en optredens uitvoeren in het Parochiehuis. Zo is er voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te bewaren.

Jazz en Cabaret
In de maand augustus wordt een podium met bijbehorende geluid- en lichttechniek gebouwd en wordt de parochiezaal herschapen in Bacchus Bij de Buren. Ook voert KCA met ingang van het seizoen 2020-2021 een reserverings- en ticketingsysteem in. Reserveren en vooraf betalen is in deze tijden noodzaak geworden. De aanvang van de jazzconcerten wordt vervroegd naar 21.00 uur en is daarmee in lijn met de cabaret- en filmvoorstellingen. De zaal zal bij de jazz ook opengaan om 20.30 uur. Uiteraard wordt er gezorgd voor desinfecterende gel en de drankjes worden rondgebracht om lopen te voorkomen.

Gepubliceerd: 9 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×