Rotonde Zwarteweg open voor verkeer

De gemeente Aalsmeer laat via Facebook weten dat de rotonde Zwarteweg/Burgemeester Kasteleinweg weer geopend is voor al het verkeer. “Het is zo ver! De rotonde Zwarteweg is sinds vrijdag 31 juli weer open voor wegverkeer, fietsers en voetgangers. Let op de fietsers hebben voorrang!”

De gemeente is  heel benieuwd wat jij van de nieuwe rotonde vindt en vraagt dat te laten weten in de reacties op het bericht (zie hieronder). Een van de eerste reacties is dat het wel opletten is als bestuurder van een auto, bus of vrachtwagen aangezien de fietsers van 2 kanten kunnen komen.

Wist je dat je de werkzaamheden ook kunt volgen op www.hovasz.nl of op hovasz?

Foto: Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 1 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×