The Seventies vieren hoogtij in 'Aalsmeer by Night'

Het programma ‘Aalsmeer by Night’, elke donderdagavond op Radio Aalsmeer, staat in de maand september (bijna traditiegetrouw) grotendeels in het teken van muziek uit de jaren 70. Met het thema ‘September Seventies’ hoor je de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1970-1979.

Veel vaste programma-onderdelen, zoals ‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur), ‘De Tandenpoetsdansplaat’ (rond 23.35 uur) en ‘Aalsmeer Easy’ (laatste gedeelte) staan in het teken van de muziek uit de Seventies. Andere vaste onderdelen zoals de ‘De Nederlandse Top 10’ (22.30 uur) en ‘Oud & Nieuw’ (rond 22.50 uur), gaan buiten dit thema om, maar tijdens de rest van de uitzending voert ‘seventies’-muziek de boventoon.

‘Aalsmeer by Night’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Volg ‘Aalsmeer by Night’ ook op Facebook.

Foto: Meindert van der Zwaard (© Radio Aalsmeer | Arjen Vos)

Gepubliceerd: 31 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×