Rolstoeltennisser Ruben Spaargaren in ‘Door de Mangel’

Wekelijks ontvangt het team van ‘Door de Mangel’ een Aalsmeerder of Kudelstaarter als gast. Immers heeft ieder zijn of haar eigen verhaal dat de moeite waard om naar te luisteren. Dat bewees René Spaargaren ook weer afgelopen maandagavond toen hij als 297e gast aanschoof aan de studiotafel. Hij is opgegroeid aan het eind van de Uiterweg als zoon van een kweker en kwam al jong terecht in ‘de zorg’. Op jonge leeftijd werd hij activiteitenbegeleider en doet dat werk inmiddels al 30 jaar bij Ons Tweede Thuis. In deze coronatijd valt dat niet altijd mee, maar René maakt er het beste van. De Kudelstaarter noemde zichzelf: trouw, ondernemend en zelfstandig.

Ruben Spaargaren
Vanzelfsprekend is René op zoek gegaan naar een opvolger voor de volgende uitzending. Hij hield het binnen de familie, want op maandag 7 september komt zijn neef Ruben Spaargaren naar de studio. Ruben is bekend in de wijde omgeving als rolstoeltennisser. Onlangs behaalde hij het zilver op het NK en is hij in voorbereiding op de Paralympische Spelen van 2021 in Tokio. René wil graag weten of hij nog steeds op koers is om daar volgend jaar te gaan vlammen. Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag tussen 19.00 en 20.00 uur. Heb je ook een vraag voor Ruben, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Ruben Spaargaren (Aalsmeer Vandaag | Arjen Vos)

Gepubliceerd: 31 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×