‘Echt Esther’ interviewt Sanne Kuijpers over PATAT

Donderdag 10 september om 19.00 uur schuift Sanne Kuipers aan bij ‘Echt Esther’. Sanne, die haar jeugd doorbracht in Kudelstaart, is een veelzijdige dame. Ze schrijft, maakt video’s en werkt als freelancer in de kinderopvang.

Ze kreeg twee jaar geleden van haar oom Marcel Maarse een bijzonder verzoek. Hij vroeg haar om zijn biografie te schrijven. Dat heeft Sanne gedaan en het resultaat over zijn bewogen leven werd gebundeld in het boek: ‘PATAT’. Waarom moest er een boek komen over Marcel Maarse? Wat maakte zijn leven bijzonder? Hoe vond Sanne het om dit boek te schrijven? Deze antwoorden en meer is te horen bij ‘Echt Esther’. Heb jij een leuke vraag voor Sanne? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×