'That's Life' gaat weer live op locatie

Donderdag 10 september is het weer die ene donderdag en tijd voor ‘That’s Life’, dit keer op locatie in het Art Centre Aalsmeer aan de Aalsmeerderweg.

In de uitzending vertelt een aantal kunstenaars die hun atelier hebben op deze prachtige locatie, over hun kunst en ambacht. Maar er is nog veel meer, zoals leuke cadeau-ideeën voor een huwelijk of verjaardag. Het Art Centre Aalsmeer houdt op 19 en 20 september een open atelier weekend. toch een beetje gezelligheid in het weekend, waarin normaal de Kunstroute plaatsvindt. Ook is er live muziek van Lynn en John vd Polder. Helaas geen feestweek, maar ‘That’s Life’ maakt er wel een feestje van. Luister en kijk mee, o.a. via www.radioaalsmeer.nl

That’s Life wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via  uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 7 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×