Word politiek bewust

De gemeente Aalsmeer organiseert 2 gratis workshops zodat de burger van 16 jaar en ouder de kans krijgt om inzicht te krijgen hoe de gemeente werkt, hoe de besluiten tot stand komen en, last but not least, hoe u invloed kunt uitoefenen. Tevens vergroot u uw kennis van de lokale politiek, het bestuur van de gemeente en hoe de gemeente- financiën in elkaar steken. Bovendien krijgt u de kans om met de Aalsmeerders en Kudelstaarters in gesprek te gaan die u vertegenwoordigen in de gemeenteraad.

Heeft u ook vragen zoals:
– Hoe werkt het bij de gemeente Aalsmeer?
– Is de burgemeester de baas van de gemeente?
– Wat doet de gemeenteraad?
– Wat doen burgemeesters en wethouders?
– Hoe kan je invloed uitoefenen op besluitvorming?

Zo ja, kom dan naar de workshops op maandag 7 en 14 september van 19.30 tot ca 22.00 uur en woon ook eens een raadsvergadering bij op donderdag 17 september.
Heeft u interesse, bent u enthousiast, geef u op via een bericht naar griffie@aalsmeer.nl. Het aantal deelnemers is in verband met de corona maatregelen verminderd. Het maximum aantal is 14 en er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

Gepubliceerd: 27 augustus 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×