Aandacht voor Tsjaikovski in 'Intermezzo'

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

In het klassieke muziekprogramma ‘Intermezzo’ op maandag 28 september deze keer speciale aandacht voor Pjotr Iljitsch Tsjaikovski, een van de grootste componisten van de hoog-romantiek. Tsjaikovski slaagde erin om invloeden uit de West-Europese klassieke muziek succesvol te verbinden met de Russische muziek. Sem gaat kiezen uit balletmuziek, pianoconcerten en symfonieën en wellicht krijgt u van alledrie wat moois voorgeschoteld.

“Intermezzo” wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 21 september 2020 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×