Jubileumuitzending ‘Door de Mangel’ uitgesteld

Groots kondigden we vorige week de 300ste uitzending aan van ‘Door de Mangel’ Sinds september 2013 ontvangt het team van de talkshow wekelijks een Aalsmeerder of Kudelstaarter als gast. Na zeven jaar zou op maandag 21 september de 300e gast aan tafel schuiven. Burgemeester Gido Oude Kotte zou de jubileumgast zijn.

Helaas kon door omstandigheden de lustrumuitzending op het laatste moment niet doorgaan en werd er een herhaling uitgezonden. Maar van uitstel komt geen af stel. Op korte termijn zal deze bijzonder uitzending alsnog plaats vinden. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar houd www.radioaalsmeer.nl, de sociale media en Radio Aalsmeer-TV in de gaten!

Heb je ook een vraag voor de burgemeester? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×