'Sem op Zaterdag' blijft hangen in de sixties

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Het is deze maand 6 jaar dat Sem zijn programma ‘Sem op Zaterdag’ presenteert bij Radio Aalsmeer en voor hem reden om afgelopen zaterdag terug te gaan naar het uitgangspunt van het begin, de jaren 50 en 60 met een vleugje jaren 70. De presentator kreeg veel bijval over de samenstelling van zijn ‘back to the sixties’ programma afgelopen zaterdag. Een goede reden om ’te blijven hangen’. Komende zaterdag dus weer 2 uur lang genieten van de muzikale jaren 60.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×