Wethouder en kinderburgemeester bij ‘Young Ones'

Woensdag 30 september om 19.00 uur ontvangen Jonas en Stevan wethouder Bart Kabout in de studio. Hij is verantwoordelijk voor de jeugd in Aalsmeer en de programmamakers gaan met hem in gesprek over diverse onderwerpen. Hij wordt vergezeld door Julius, de kinderburgemeester van Aalsmeer. Waar is hij zoal mee bezig?

Afgelopen zaterdag werd de nationale finale van het Junior Songfestival live uitgezonden bij NPO3. De Aalsmeerse Maud Noordam zong daar de sterren van de hemel met de girlband Unity. Ze komt vertellen hoe het was en we natuurlijk mogen Jonas en Stevan haar kunnen feliciteren met de overwinning en met het feit dat ze ons land mag gaan vertegenwoordigen.

Young Ones‘ hoor je om de week op woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Foto: wethouder Bart Kabout

Gepubliceerd: 28 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×