Debby Albers te gast bij 'Echt Esther'

Wat voor boeken schrijft Debby Albers? Zelf zegt ze: “Verhalen die je diep kunnen raken, maar ook tot nadenken kunnen stemmen. Onverbloemd probeer ik de lezer wakker te schudden. Dat wenst nu eenmaal de rebelse Waterman in mij in dit huidige Watermantijdperk van vrijheid, gelijkheid en broederschap.“

Debby is een enorm veelzijdige onderneemster, ze is therapeute, schrijfster, astrologe en ronde kort geleden een opleiding af tot doula. Wat heeft dit jaar haar gebracht? Hoe wil zij met haar boeken mensen raken? Esther gaat daarover met haar in gesprek op donderdag 1 oktober in ‘Echt Esther’. Luisteren naar Radio Aalsmeer kan overal ter wereld via www.radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Esther Sparnaaij | fotograaf: Arjen Vos

Gepubliceerd: 28 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×