Botsing met drie auto's op Bosrandweg

Maandagmiddag 7 september omstreeks kwart over drie uur heeft op de Bosrandweg in Aalsmeer ongeval plaatsgevonden tussen drie voertuigen. De weg is voor de hulpdiensten afgesloten geweest in de richting van Schiphol.

Bij de botsing raakten drie auto’s elkaar. Eén van de auto’s schoot door de aanrijding door de berm en over het fietspad en kwam in de bosjes tot stilstand.  De bestuurder van één van de auto’s zou onder invloed van alcohol zijn geweest. Ambulancepersoneel kwam ter plekke voor de inzittenden. Niemand hoefde naar een ziekenhuis vervoerd te worden.

De weg werd weer vrijgegeven voor het verkeer richting Schiphol nadat de betrokken voertuigen door een berger waren afgesleept.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 7 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×