'De Mark en Eric Show': het nieuwe uitgaan

Aanstaande vrijdag begint je weekend met de ‘Mark en Eric Show’ tijdens hun maandelijkse radioshow op Radio Aalsmeer. Al maanden weet het team de inwoners van Aalsmeer kostelijk te vermaken tijdens deze corona periode. Een periode met veel onzekerheden, maar wel met de zekerheid van het gevoel van een avond uit, live via de radio!

Gedurende de komende show wordt de luisteraar tussen 20.00 en 22.00 uur op de hoogte gesteld van de activiteiten die lokale horeca in petto heeft. Ook is er aandacht voor regionale sportteams die doelpunt na doelpunt weten te scoren. Hits van je allereerste Hitzone cd komen voorbij, tot de nieuwste aanwinsten uit je Spotify-lijst. Kom tijdens de show live op de radio met een lieve boodschap of een verzoekje, door te mailen naar markeneric@radioaalsmeer.nl of via de social media pagina op Instagram (@markeneric).
Luisteren is gratis en kan via de radio, RA-TV (Caiway kanaal 12) of radioaalsmeer.nl.

De Mark en Eric Show‘ wordt iedere eerste vrijdag van de maand uitgezonden van 20.00 – 22.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×