Miréya Derksen bij 'Sem op Zaterdag'

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Sem ontvangt op de eerste zaterdag in oktober twee gasten in zijn programma ‘Sem op Zaterdag’. Vanaf 11 uur zijn Miréya Derksen, halve finaliste van het TV programma We Want More en Mark Enthoven, klassiek geschoolde crossover zanger en coach van Miréya, te gast. Aandacht o.a voor de nieuwe release van Miréya: Starlight Voyager.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Sem van Hest | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 30 september 2020 om 19:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×