Euro 80.000 voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)

Aalsmeer – Afgelopen zondag stonden er weer ruim 1000 KiKa-runners in de startblokken om vanuit huis of vanaf 10 exclusieve locaties heel wat kilometers hard te lopen om zoveel mogelijk geld bij elkaar  te sprokkelen. Het was een daverend succes. Er werd €80.000 opgehaald voor de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

De KiKa-runners uit het hele land hebben zo’n 7000 kilometer afgelegd voor dit goede doel. De deelnemers hadden de keuze uit 2, 8, 30 km of zelfs een hele marathon. Iedereen kon dus mee doen en elke kilometer telt.

“They have done it again!”, aldus Nikki Wester namens de organisatie. Na twee succesvolle Run for KiKa@Home edities eerder in het jaar is de organisatie zeer tevreden  over deze editie. Veel bekende deelnemers, maar ook nieuwe gezichten liepen vandaag mee. Nikki Wester is vooral zeer onder de indruk van de onvoorwaardelijke loyaliteit KiKa-community die ook de nieuwe deelnemers met enthousiasme verwelkomt.

Het doel van Run for KiKa is helder: zoveel mogelijk geld ophalen in de strijd tegen kinderkanker. Kinderkanker gaat namelijk niet in quarantaine. Nog altijd sterft 1 op de 4 kinderen met diagnose kanker. Het blijft daarom zo belangrijk dat we ons samen blijven inzetten voor kinderen met kanker. Het is een bittere noodzaak, want het genezingspercentage móét omhoog van 75% naar 95% sluit Wester af.

Wilt u meer informatie ga dan naar www.runforkika.nl

Gepubliceerd: 28 september 2020 om 20:42 uur, geschreven door Ernst Jong, de

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×