Fractie-assistent AA Peter Smolders overleden

Woensdag 23 september is de fractie-assistent van de lokale politieke partij Absoluut Aalsmeer Peter Smolders op 69-jarige leeftijd overleden. Op de Facebookpagina noemt AA hem: “een fleurig en energiek mens met een warme persoonlijkheid, humor, veel relativeringsvermogen en grote belangstelling naar de mensen om hem heen.”

Peter Smolders was de partner van keramiekkunstenaar Carla Huson. Smolders was al geruime tijd actief binnen de lokale politiek, eerst bij Aalsmeerse Belangen, later als een van de initiatiefnemers van de nieuwe politieke partij Absoluut Aalsmeer (AA).

Wij wensen zijn vrouw Carla en alle familie en vrienden veel sterkte.

Foto: Peter Smolders (foto: Facebook Absoluut Aalsmeer)

Gepubliceerd: 24 september 2020 om 19:55 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×