Veel schade na explosie in woning Bovenkerk

Bovenkerk/Amstelveen – Bij een woning aan de Nicolaas Beetslaan in Bovenkerk/Amstelveen heeft woensdagavond 23 september een ontploffing plaatsgevonden. Omstanders hebben een flits gezien en een luide knal gehoord. Deze zou tot in Amstelveen-Noord en Aalsmeer te horen geweest zijn.

Voor zover bekend zijn geen gewonden gevallen. Volgens de politie is er wel veel schade aan het pand. De straat werd afgezet en ook een ambulance stond stand-by. De TEV (Team Explosieven en Veiligheid) van de politie is een onderzoek gestart hoe en waar de ontploffing precies plaatsvond.

Buurtbewoners die liever anoniem willen blijven vertelden aan mediapartner NH Nieuws dat ze al jaren vermoeden dat het om een woning gaat waar drugs worden verhandeld.  Mogelijk is een explosief door een zijraam gegooid, buurtbewoners zagen een gat in de zijmuur van de hoekwoning.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 23 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×