Geen handbal voor Aalsmeer dit weekend

Aalsmeer – De wedstrijd in de HandbalNL League tussen Hurry-Up en GreenPark Aalsmeer dat dit weekend gepland stond gaat niet door. Door een positieve test bij de Drentse ploeg zitten de spelers tot en met vrijdag in quarantaine. Omdat het team zaterdag al elf dagen niet gespeeld of getraind heeft, is het niet mogelijk in competitieverband aan te treden.

Afgelopen weekend werd Hurry-Up vlak voor de wedstrijd met Bevo geconfronteerd met een door corona besmette speler. Deze was al in Zwartemeer achtergebleven, maar de spelersbus keerde na het telefoontje van de GGD, in zijn geheel terug. De ploeg uit Drenthe moet niet alleen de uitwedstrijd met Bevo, maar dus ook het thuisduel met Aalsmeer op een ander moment inhalen. De clubs zijn samen met de bond in overleg over het tijdstip.

UPDATE: Inmiddels is de nieuwe datum bekend: op dinsdag 13 oktober mogen de Aalsmeerse handballers de bus in richting Drenthe.

Gepubliceerd: 23 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×