‘Hier met je bon’ in Aalsmeer Centrum

Na de Aalsmeerse Feestweek gaat Aalsmeer Centrum nog even door met feestvieren, want heel de maand september blijft feestelijk. En daar horen ook cadeautjes bij. Van 14 september tot en met 2 oktober kun je met je kassabon een goedgevulde Goodie Box winnen met producten van ondernemers uit Aalsmeer Centrum. Maar ook kortings- en cadeaubonnen en zelfs een Ice Watch van Sparnaaij Juweliers.

Schrijf je naam en telefoonnummer op je kassabon, doe hem in één van de tien dozen die op verschillende plekken in het dorp staan en maak kans op deze waardevolle Goodie Box. De bonnen moeten wel afkomstig zijn van ondernemers uit Aalsmeer Centrum (Zijdstraat, Stationsweg, Van Cleeffkade, Marktstraat, Schoolstraat, Dorpsstraat, Weteringstraat, Drie Kolommenplein, Molenpad, Molenplein, Punterstraat en Raadhuisplein) met als datum 14 september tot en met 2 oktober. Na de weektrekking worden alle bonnen van die week vernietigd en gegevens worden niet bewaard.

De trekkingen zijn vrijdagmiddag om 17.00 uur op 18 september, 25 september en 2 oktober. De winnaars worden op vrijdagmiddag bekend gemaakt via social media. Dus hou onze Facebook- en Instagram accounts in de gaten.

Gepubliceerd: 14 september 2020 om 23:43 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×