Profs geven Freerunninglessen bij ESA

Freerunning is een sport waarbij het de bedoeling is om zo sierlijk mogelijk over obstakels te geraken en om van het ene obstakel naar het andere te springen. Omdat het een gevaarlijke sport is, is het belangrijk om de basistechnieken te beheersen.

Vanaf dinsdag 15 september starten de Freerunninglessen bij de ESA in Aalsmeer voor iedereen tussen de 8 en 18 jaar! In het Freerunpark aan de Dreef leren de kinderen elke les nieuwe Freerunskills onder begeleiding van de professionals van Parkour Disciplines. Zijn de weersomstandigheden onveilig dan gaat de groep binnen hun “Parkour” afleggen.

De Freerunninglessen zijn afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Niemand is uitgesloten en niemand wordt gevraagd iets te doen waar hij/zij zich niet comfortabel bij voelt. Tegelijkertijd daagt de trainer de kinderen uit om de creatiefste weg te vinden van A naar B. Ze leren improviseren en op andere manieren naar obstakels te kijken om deze te kunnen passeren. Freerunning is een individuele sport en geen wedstrijdsport. De enige wedstrijd die er is, is die tegen jezelf. Je grenzen verleggen en jezelf blijven uitdagen waardoor je zelfvertrouwen groeit!

Jongeren in de leeftijd 8 t/m 10 jaar kunnen terecht van 15.30 tot 16.15 uur. De ouderen (11+) van 16.15 tot 17.00 uur. In de schoolvakanties is er geen les!

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 16 september 2020 om 7:34 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×