Sjoelclub Aalsmeer start nieuw seizoen

Donderdag 3 september start het nieuwe sjoelseizoen van Sjoelclub Aalsmeer. In Dorpshuis ’t Podium in Kudelstaart gaan vanaf 20 uur de sjoelschijven weer over de bak richting de gaten. Er wordt dit jaar uiteraard rekening gehouden met de nieuwe Corona regels.  Er zullen per avond met 15 bakken gesjoeld worden en de 1,5 meter wordt in act genomen bij de bakken. Ook staan bij alle sjoelbakken handgel en reinigingsdoeken. Na elke 5 bakken wordt er een pauze gehouden, waarbij men niet aan de bar, maar in de zaal een drankje kan nuttigen.

In 3 klassen, dus ieder op zijn of haar niveau wordt er competities gehouden, waarbij na 15 bakken een bonus van 5 punten verdiend kan worden als men boven het eigen gemiddelde gooit.

Wilt u een keer komen sjoelen, meldt u dan aan via info@sjoelclub-aalsmeer.nl of kijk op onze wenste www.sjoelclub-aalsmeer.nl

Deze week is ook de laatste kans om sponsormunten te verzamelen bij DEEN Aalsmeer. Bij iedere 10 euro aan boodschappen of bepaalde artikelen ontvangt u een sponsormunt. Na de kassa kunt u deze dan in de koker van stoelclub Aalsmeer deponeren. Sjoelclub Aalsmeer is daar erg blij mee en wil u alvast bedanken voor uw muntjes!

Foto: Sjoelclub Aalsmeer

Gepubliceerd: 2 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×