Aalsmeers Mannenkoor Con Amore gaat weer zingen

Het bestuur heeft na een vergadering in corona setting besloten de zangbundels weer op te pakken. Met hulp van The Beach hebben zij een nieuwe repetitieruimte gevonden die voldoet aan de RIVM regels. Daarom heeft het koor in een mail naar de leden laten weten weer te gaan zingen als er voldoende belangstelling is.

Het mannenkoor bestaat uit veel mannen op leeftijd en zij blijven een risicogroep wat betreft corona. Maar ze willen graag na zes maanden zangrust weer de stembanden smeren. Uiteraard gebeurt dat in aangepaste vorm. Immers: zingende mannen, zijn blije mannen!

Dus wie graag zingt en dit bij het Aalsmeers Mannenkoor Con Amore wil gaan proberen, is van harte welkom. Het koor streeft er naar om begin september weer van start te gaan. Maandagavond is de zangavond in een van de zalen van The Beach aan de Oosteinderweg. Aanvang 19.30 uur. Meer info: www.amkconamore.nl.

Gepubliceerd: 2 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×