Tweede clubavond voor Sjoelclub Aalsmeer

Kudelstaart – Slechts 12 sjoelbakken lagen er op donderdag 17 september op tafel in het Dorpshuis in Kudelstaart. Dat betekende dat er op drie bakken dubbel gesjoeld moesten worden. Dat scheelde een hoop loopwerk voor de juryleden. Met vijftien bakken per avond is er ook een nieuwe klassenindeling gemaakt door wedstrijdleider Wijnand Springin’tVeld.

In de A-Klasse (was Hoofdklasse) won Tim van Tiem met 9 punten. De B-Klasse was voor Theo van Leijden en Mahjan Yari won de C-Klasse met 13 punten. Met 15 punten behaalde Theo van Leijden de meeste punten van de avond.

Dat de 148 nog steeds lastig is om te gooien, bewees ook deze avond wel weer. Alleen Wim Voorbij gooide 2x dit aantal en behaalde na 15 bakken een gemiddelde van 135,60. Bij de dames kwam Tiny Amsing tot 129,47 gemiddeld, vlak voor Petra Houweling met 129,20.

De volgende competitieavond is op de donderdag 1 september en begint om 20 uur in het Dorpshuis in Kudelstaart. Nieuwe leden zijn ook welkom, na aanmelding via de website. Voor uitslagen en informatie zie ook de website van Sjoelclub Aalsmeer www.sjoelclub-aalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 22 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×