Vrijdagavond herhaling Feestweek Journaal op TV

Zaterdagavond konden Aalsmeer en Kudelstaart toch een beetje genieten van de Feestweek, Pramenrace, Verlichte Botenshow en van een mooie verrassing van Vuur&Licht op het water. Op Radio Aalsmeer TV was er een speciaal Feestweek Journaal waarin presentator Ron Leegwater de kijker meenam naar de vele evenementen die er in deze week zouden plaatsvinden. Met beelden van voorgaande edities werd er teruggekeken en waren er bijhorende interviews met de organisaties. Ook de Burgemeester kwam aan het woord. Als klap op de vuurpijl stonden de camera’s gericht op de watertoren. Ab Eigenhuis en Mike ‘Multi’ van der Laarse gaven daar het startsein voor een speciale verrassing. Zij onthulden met een lichtshow de toren van architect Hendrik Sangster in de Aalsmeerse kleuren: rood, groen en zwart.

Voor degenen die de uitzending gemist hebben wordt vrijdag 11 september om 19.00 uur een herhaling uitgezonden via het TV kanaal van Radio Aalsmeer, te bekijken via kanaal 12 van Caiway en kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort.

Foto: Kicksfotos.nl

Gepubliceerd: 8 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×