Nieuwe thuiszorgorganisatie in Aalsmeer

Het is een bekend probleem, hulpbehoevende ouderen die niet alleen naar buiten durven of kunnen. Vaak hebben ze weinig aanspraak van kennissen of familie. daar komt vanaf vandaag verandering in.  In Aalsmeer kunnen eenzame en hulpbehoevende ouderen vanaf vandaag terecht bij “De Thuiszorg Student”. De particuliere thuiszorgorganisatie koppelt zorgstudenten met ouderen die aanvullende zorg wensen. Het zorgaanbod is breed en flexibel: van thuiszorg tot huishoudelijke hulp en gezelschap. Met aanvullende mantelzorg bieden de zorgstudenten een oplossing tegen de eenzaamheid, of kunnen sommige dagelijkse taken uit handen worden genomen.

Laagdrempelig
Wanneer ouderen in Aalsmeer  behoefte hebben aan laagdrempelige ondersteuning, kunnen zij aankloppen bij De Thuiszorg Student. De studenten met een medische of zorgopleiding helpen bijvoorbeeld bij boodschappen doen, maaltijden bereiden, het uitoefenen van hobby’s en het maken van een wandeling. De invulling van de hulp hangt volledig af van de eigen wensen en behoeften. Voor mantelzorgers kan De Thuiszorg Student een deel van de zorg uit handen nemen: een vorm van ondersteuning waar de laatste periode -mede door de coronacrisis- significant meer vraag naar is.

Op basis van ervaring en matching, worden ouderen zorgvuldig gekoppeld met de medische studenten. De studenten worden geselecteerd op basis van beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Ouderen zijn er blij mee maar ook studenten maken kans op een relevante bijbaan en kunnen zich vrijblijvend inschrijven op www.thuiszorgstudent.nl/studenten/

Wil u meer informatie kijk dan op www.thuiszorgstudent.nl.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 8 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×