Zorgcentrum Aelsmeer sluit vanwege corona

Aalsmeer – Het Zorgcentrum Aelsmeer heeft laten weten per direct voor twee weken de deuren te sluiten.  Het verzorgingstehuis in het centrum van Aalsmeer heeft te maken met een corona-besmetting bij een medewerker, waarop uitgebreid getest is op de afdeling. Daaruit bleek dat ook een bewoner besmet is geraakt met het virus. Daarom heeft Zorgcentrum het drastische besluit moeten nemen om dicht te gaan voor o.a. bezoek en leveranciers  om zo de verdere verspreiding van het longvirus te voorkomen.
De directie heeft meer strikte maatregelen moeten nemen die de komende twee weken van toepassing zijn. Voor alle bewoners in het Zorgcentrum komen in de dossiers extra observatie punten bij mogelijke corona verschijnselen. De zorg-medewerkers zullen dagelijks op de aandachtspunten rapporteren.

En bij twijfel wordt de behandelend arts geraadpleegd en kan een test worden uitgevoerd.

Verdere maatregelen kunt deze nalezen via: https://www.zorgcentrumaelsmeer.nl/corona/
Foto: Zorgcentrum Aelsmeer | eigen foto

Gepubliceerd: 28 september 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×