Communitymanager CoronaMelder app bij 'Blikopener Radio'

De veelbesproken CoronaMelder app is onlangs officieel gelanceerd. Met de app kun je voorkomen dat je het virus doorgeeft aan anderen, iets dat onverminderd belangrijk blijft. De app is op een unieke manier tot stand gekomen. In ‘Blikopener Radio’ praten Esther Gons en Lennart Bader met Edo Plantinga, de community manager van de CoronaMelder app bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

 Edo is een bevlogen en maatschappelijk betrokken ondernemer. Hij is een van de initiatiefnemers van het overheidsbrede kennisnetwerk Gebruiker Centraal, dat zich inzet voor een gebruiksvriendelijke overheid. Zo was hij eerder betrokken bij het DigiD project. Sinds de uitbraak van Corona begeleidt hij als Community Manager het bouwteam van de CoronaMelder app, een project dat innovatie binnen de rijksoverheid naar een hoger niveau heeft getild. 

Terugluisteren kan hier: Uitzending Gemist

Gepubliceerd: 12 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×