DJ Shannon Delani bij ‘All About Music’

Dinsdag 13 oktober is tussen 18.00 en 20.00 uur de internationale DJ Shannon Delani te gast bij ‘All About Music’, het interactieve muziekprogramma voor jongeren. Delani is geen doorsnee artiest en brengt verschillende stijlen van Housemuziek samen wanneer ze plaatsneemt achter de DJ-desk. Met haar optredens weet deze DJ en producer gegarandeerd een euforische energie op de dansvloer te brengen.

Programmamaker Stevan van der Voet gaat met haar in gesprek over de DJ-wereld, haar livestreams en haar docu over een vrouwelijke DJ zijn in een mannenwereld. Uiteraard gaat ze ook nog een DJ-set draaien.

‘All About Music’ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: DJ Shannon Delani (eigen foto)

Gepubliceerd: 7 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×