'Echt Esther' met Klaar Hooyman

UPDATE: door ziekte gaat deze uitzending helaas niet door.

We willen allemaal erkend worden en ons zelf zijn. We hebben dat nodig. “Het is mijn overtuiging dat iedereen hunkert naar die vrijheid om te leven, te bewegen, in liefde te kunnen bestaan, onbevangen en veilig. En iedereen verdient dat ook.” Het gaat niet altijd vanzelf, wanneer het lastig wordt. Dat is het punt waar coach Klaar Hooyman begint en jou kan helpen met vragen stellen. De thema’s die zij behandeld zijn gericht op loopbaan, toekomst en zelfbeeld.

Creëer veiligheid
Met Klaar gaat Esther in gesprek over deze tijd, een tijd vol veranderingen. Een tijd vol onzekerheid. Wat zijn de tips van Klaar als je juist nu van loopbaan wilt of moet veranderen? En hoe creëer je veiligheid in een tijd als deze? Heb jij een vraag voor Klaar mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl. Elke twee weken sluiten we af met een column van Truus Oudendijk en zo ook deze week.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Klaar Hooyman (eigen foto)

Gepubliceerd: 5 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×