'That's Life' bomvol cultuur en muziek

Donderdag is het weer die ene donderdag van de maand en dus tijd voor het culturele programma ‘That’s Life’. Het wordt weer een bomvolle uitzending. Een greep uit met gasten die via Skype hun verhaal vertellen:

Presentatrice Jenny Piet en technicus Dennis Wijnhout beginnen met de aankomende expositie ”Zeg het met bloemen” in het Flower Art Museum. De affiches van deze expositie werden door kunstenaars en grafisch ontwerpers gemaakt. Hermen de Graaf en Mariska van der Zande hebben deze collectie uitgezocht en gedocumenteerd voor het museum en komen donderdag daar alles over vertellen.

Bloemstylisten Susanne Schockman en Marloes Joore vertellen over hun workshops op 22 en 23 oktober waarin je leert een leuke bloemenkrans of  herfststuk te maken.

In het tweede uur komen Heleen van Haaften van KCA en Karen Santen, een van de kunstenaars, u bijpraten over de expositie Contradictions, daarin veel tegenstellingen in vorm, maar prachtig met elkaar verbonden. En er is weer live muziek in de studio: muzikant Hein Meijer speelt zijn bleus met passie.

That’s Life wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via  uitzending gemist.

Foto: Jenny Piet | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 5 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×