Taxi te water in Amstelveen

Amstelveen – Maandagavond 5 oktober is rond 20.45 uur een taxichauffeur met zijn auto in het water beland langs de Nesserlaan in Amstelveen. Een persoon raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Tot zover bekend is de bestuurder de enige persoon die gewond raakte. Onduidelijk is het nog of de man passagiers vervoerde toen hij te water raakte.

Vermoedelijk botste het slachtoffer tegen een container die langs de weg staat, waarna hij de macht over het stuur verloor en hij het water in reed. Bewoners verderop zeggen een harde knal te hebben gehoord, waarna ze het slachtoffer te hulp schoten.

Foto: Laurens Niezen Fotografie | LNF (Laurens)

Gepubliceerd: 5 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×