Toch weer vernielingen op de Poel

Aalsmeer – Afgelopen zomer hebben we genoten van het mooie weer op het vele water dat Aalsmeer rijk is. Helaas zorgde dat ook voor enige overlast op de recreatie-eilandjes. Onder andere voor verscherpte handhaving, is dat minder geworden, maar het lijkt nu toch weer de kop op te steken.

Waarschijnlijk hebben afgelopen donderdagavond of -nacht vandalen huisgehouden op het recreatie-eiland van Marianne Been. ” We weten niet precies wat er gebeurd is”, aldus de Rijsenhoutse. Op haar eiland stond een schuurtje waar stoelen, kussens, gereedschap en dergelijke in opgeslagen stonden. Daarachter bevond zich een klein opslag hokje waar een grasmaaier stond. “Het schuurtje is in de fik gestoken en is tot op de grond afgebrand, inclusief struiken en zelfs een deel van de schoeiing. Het gras eromheen is helemaal geel dus het moet een flinke fik geweest zijn.”

Op de foto’s is te zien dat er weinig meer over is van de schuurtjes en dat het een behoorlijk fikkie geweest moet zijn. Marianne heeft aangifte gedaan bij de politie en hoopt dat eventuele getuigen zich melden. “Dit gaat werkelijk nergens meer over”, vertelt een onthutste Been. Hopelijk worden de daders snel gevonden.

 

Foto: eigen foto's

Gepubliceerd: 26 oktober 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×