Bibliotheek toch deels open

Aalsmeer – Vorige week meldde de Bibliotheek dat zij tot en met 18 november dicht moest. Veel mensen kwamen voor die tijd nog langs om boeken te halen. Na extra debat volgde donderdag het bericht dat de Bibliotheek toch beperkt open mag, namelijk als afhaallocatie. Afgelopen weekend heeft ook de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland hier ruimte voor gegeven.

Als je toch graag een boek wil afhalen, dan kan je alleen gereserveerde materialen afhalen op bepaalde dagen en tijden. De Bibliotheek is geopend voor het afhalen van reserveringen op dinsdag en donderdag, tussen 13.00 en 17.00 uur.
Via de catalogus op de website zijn materialen te reserveren. Via de mail krijgt men bericht als het klaar staat. Dat kan enkele dagen duren, afhankelijk van waar materialen vandaan moeten komen en van de drukte. Vergeet niet je pasje mee te nemen. De Bibliotheek blijft vooralsnog gesloten voor andere diensten.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 9 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×