Commissaris van de Koning in gesprek met gemeenteraad

Op woensdag 18 november komt commissaris van de Koning van de provincie Noord-Holland, de heer Arthur van Dijk naar Aalsmeer. Hij zal met een vertegenwoordiging van de gemeenteraad spreken. Het gesprek vindt plaats in het kader van het ambtsbezoek van de commissaris aan de gemeente.

Vanwege de beperkende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, vindt het gesprek plaats met de fractievoorzitters. Belangstellenden kunnen het gesprek volgen via de livestream van de gemeente. Het gesprek begint om 15.00 uur. Op de site van de gemeente gaat u naar de link van de livestream: overleg commissaris van de Koning en fractievoorzitters.

Foto: Arthur van Dijk | archieffoto

Gepubliceerd: 12 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×