De 'Mark en Eric Pubquiz is terug!

Aanstaande vrijdag zal het team van de Mark en Eric Show nog een keer de pubquiz spelen met alle kijkers en luisteraars van Radio Aalsmeer. De populaire quiz die in Aalsmeer, Kudelstaart, Uithoorn en omstreken wordt meegespeeld, heeft voor veel gezelligheid gezorgd tijdens de eerste quarantaine periode. Gemiddeld deden er meer dan 150 teams per keer mee.

We zitten nu weer in een gedeeltelijke lockdown dus tijd voor gezelligheid! Neem het vanuit je eigen huiskamer op tegen familie of vrienden die aan de andere kant van het land wonen! Het is een algemene quiz waar iedereen aan mee kan doen. “Er is momenteel weinig te doen in Aalsmeer en daarom zorgen wij voor gezelligheid en verbondenheid in de huiskamers”, aldus Eric Spaargaren.

De Mark en Eric Show is op 6 november van 20:00 uur tot 22:00 uur. Meedoen is gratis en kan via Radio Aalsmeer TV (Caiway kanaal 12, of radioaalsmeer.nl/tv). Op markeneric.nl is een digitaal antwoordformulier te vinden die tijdens de quiz gebruikt kan worden. Tevens staat op deze website alle informatie over deelname.

Foto: Mark en Eric | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 2 november 2020 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×