Sem weet het nog niet

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Na een ongetwijfeld roerige week gaat ‘Sem op Zaterdag;  een muzikale terugblik op deze week werpen. Een ding belooft Sem, het worden twee aangename luisteruurtjes. Hoe het er precies uit gaat zien, hangt van de ontwikkelingen in deze week af, zowel in het binnen- als buitenland. Dus zelfs Sem weet pas op het laatste moment hoe zijn zaterdagmorgen er muzikaal klinkt.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Sem van Hest | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 2 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×