'Door de Mangel’ in gesprek met bloemiste Fleur Looy

Door nieuwe corona-maatregelen is deze uitzending uitgesteld naar 23 november. Maandag 9 november hoort u een herhaling van een eerdere uitzending.

Wekelijks staat er een Aalsmeerder of Kudelstaarter in de spotlight in ‘Door de Mangel’ met presentator Elbert Huijts. En dat levert iedere week weer interessante gesprekken op. Dat bewees Thomas Visser afgelopen maandag opnieuw. Thomas is coördinator van De Oude Veiling. Hij studeerde Human Resource Management, maar solliciteerde tijdens zijn vakantie voor zijn huidige functie bij ‘de huiskamer van Aalsmeer’. “Het is momenteel moeilijk, want we kunnen bijna niets. Daarom help ik bij de ESA gewoon ook bij het onderhoud van bijvoorbeeld De Bloemhof”, vertelde Visser in de uitzending. De Hornmeerder was ooit kindje Jezus in een levende kerststal in Frankrijk en noemde zichzelf gezellig, energiek en een dromer.

Natuurlijk heeft Thomas ook een opvolger gezocht. Maandag 9 november neemt bloemiste Fleur Looy Diets naast presentator Elbert Huijts plaats achter de microfoon als 305e gast. Zij is bloemiste en staat op verschillende plekken in de regio met een bloemenkar. Thomas wil graag weten hoe zij de drukte van haar werk kan combineren met het moederschap. Heb je ook een vraag voor Fleur, mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Elbert Huijts | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 2 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×