Eveline Witte over rouw in 'Echt Esther'

Donderdag 3 december spreekt Esther Sparnaaij in haar wekelijkse radioprogramma Eveline Witte. Zij merkte dat er nog weinig begrip en bewustzijn is voor rouw, door verschillende verliezen die ze zelf mee maakte.

Veel mensen denken bij rouw aan verlies door een overlijden, maar het hoort ook bij verlies van relatie, werk, gezondheid, toekomstperspectief etc. “Daar mag echt verandering in komen en dat is wat mij drijft”, aldus Witte. Daarom maakte zij na haar 40e de switch van de plantensector naar de rouwbegeleiding.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Eveline Witte (eigen foto)

Gepubliceerd: 30 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×