Nieuw op Radio Aalsmeer: ‘De Dansbare Donderdag’

Donderdagavond 3 december debuteert ‘De Dansbare Donderdag’ op Radio Aalsmeer. Een twee uur durend dansfeest op je radio. Dance classics, soul, disco, funk, R&B, oude dansplaten en nieuwe dance tracks. Het best dansbare hits uit heden en verleden. Ook de minder bekende nummers die je niet vaak (meer) hoort of misschien wel nooit eerder gehoord hebt. Met rond 20.30 uur ‘De Dance Drie’ (drie dansbare platen met ‘dance’ in de titel).

Verder dat uur ‘Het Hollandse Hit Dansje’ (een Nederlandstalige dansplaat, ze bestaan). Rond 21.30 uur ‘Sweet, Soft & Lazy’ (drie slow dance tracks achter elkaar). Later dat uur nog het ‘Reggae Rustpunt’ (een dansbare reggae plaat). Kortom, twee uur het lekkerste uit 50 jaar dansmuziek met Meindert van der Zwaard. ‘De Dansbare Donderdag’ wordt de komende weken uitgezonden op donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur op Radio Aalsmeer.

‘De Dansbare Donderdag’ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist

Gepubliceerd: 30 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×