'Mark en Eric Show' luidt het weekend in

Aanstaande vrijdag 4 december begint je weekend met de ‘Mark en Eric Show’ tijdens hun maandelijkse radioshow op Radio Aalsmeer. Al maanden weet het team de inwoners van Aalsmeer kostelijk te vermaken tijdens deze corona periode. Een periode met veel onzekerheden, maar wel met de zekerheid van het gevoel van een avond uit, live via de radio en tv!

Vrijdag staan Mark, Eric en Kees weer voor je klaar om jouw weekend in te luiden. De mannen nemen de maand door en bekijken of er nog iets te beleven valt. Geen laatste werkdag dit jaar, wat moet je dan?

Kom tijdens de show live op de radio met een lieve boodschap of een verzoekje, door te mailen naar markeneric@radioaalsmeer.nl of via de social media pagina op Instagram (@markeneric). Luisteren is gratis en kan via de radio, RA-TV (Caiway kanaal 12) of radioaalsmeer.nl.

De Mark en Eric Show‘ wordt iedere eerste vrijdag van de maand uitgezonden van 20.00 – 22.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Mark en Eric

Gepubliceerd: 30 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×