Surprise ochtend met 'Sem op Zaterdag'

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Zaterdagochtend 5 december besteedt Sem o.a. aandacht aan Sinterklaasavond. Tijdens deze surprise ochtend heeft Sem zaterdag telefonisch contact met de beheerder van het Aalsmeerse Pietenhuis en het logeeradres van de Sint. Een opmaat naar een hopelijk toch gezellige pakjesavond in deze coronatijd

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist

Gepubliceerd: 2 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×