Veelzijdige Ronald Stolwijk te gast bij ‘Door de Mangel’

Op de laatste dag van november ontving talkshow ‘Door de Mangel’ voor het eerst sinds vier weken weer een live gast in de studio. De 305e gast in het wekelijkse radioprogramma was Fleur Looy-Dietz. Zoals iedere week werd de bloemiste het hemd van het lijf gevraagd. En dat leverde ook deze keer weer een interessant gesprek op.

Na eerst in de zorg gewerkt te hebben, is zij sinds september begonnen met een bloemenkar. Op verschillende plekken verkoopt zij drie keer per week haar bloemen. Geen wonder dat het voorwerp dat zij meenam dan ook een prachtig boeket was. Daarnaast is zij ook creatief met taart, muurschilderingen en kleding. Vandaar dat de drie kernwoorden die zij zichzelf toedicht dan ook naast creatief, chaotisch en vrolijk zijn.

Ronald Stolwijk
Natuurlijk is Fleur ook opzoek naar een opvolger gegaan. Maandag 7 december om 19.00 uur schuift de veelzijdige Kudelstaarter Ronald Stolwijk achter de microfoon om ‘gemangeld’ te worden. Hij is onder andere actief bij Carnavalsvereniging De Pretpeurders, de scouting, doet aan sloeproeien en werkt voor een internationaal softwarebedrijf. Een druk bezet man. Heb je een vraag voor hem? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Ronald Stolwijk | Kicksfoto's

Gepubliceerd: 3 december 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×