Het CRASH Luchtoorlog en Verzetsmuseum ’40-’45 dicht

Aalsmeerderbrug – Dinsdagavond 3 november 2020 heeft de regering besloten de musea met ingang van woensdag 4 november voor de duur van twee weken te sluiten. Dit om het coronavirus verder terug te dringen. “Wij betreuren het ten zeerste onze bezoekers tijdelijk niet in ons mooie museum te mogen ontvangen. Wij hopen er op het museum op zaterdag 21 november weer voor bezoekers te mogen openen en hopen er op dat het publiek ons dan weer weet te vinden”, aldus het museum in een persbericht.

De sluiting heeft tot gevolg dat de op 7 november geplande lezing: Doelwit de Fokker fabriek in Amsterdam-Noord geen doorgang kan vinden.
Voor meer informatie over het museum en het werk van het CRASH Luchtoorlog en Verzetsmuseum ’40- ‘45: www.crash40-45.nl, Instagram of Facebook.

Gepubliceerd: 3 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×