Het Grote Sint & Piet Nieuws op Radio Aalsmeer

Aankomende zaterdag is het eindelijk zover, Sinterklaas komt aan in Nederland! Al zal het dit jaar natuurlijk wel anders zijn dan dat we gewend zijn. En dat geldt ook voor de aankomst van Sinterklaas in Aalsmeer.

Betrouwbare bronnen hebben ons laten zien dat Sinterklaas zelfs al in Aalsmeer is en dat de burgemeester hem al heeft verwelkomd. Maar hoe zit dat precies? En kunnen we ergens Sinterklaas en al zijn Pieten nog begroeten? En hoe zet je Coronaproof je schoen? Allemaal vragen die op Radio Aalsmeer aankomende zaterdag hopelijk voor je beantwoord worden in het Grote Sint & Piet nieuws.

Tussen 17.00 en 18.00 uur gaan de programmamakers proberen contact te leggen met Sinterklaas of één van zijn Pieten om te horen hoe het met Sinterklaas gaat. En natuurlijk gaan ze op Radio Aalsmeer ervoor zorgen dat je thuis al helemaal in de Sinterklaasstemming komt met gezellige (Sint) muziek. Dus luister en kijk ook mee zaterdag 14 november tussen 17.00 en 18.00 uur naar Radio Aalsmeer.

Foto: archieffoto

Gepubliceerd: 10 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×