Wethouder Alink maakt verhaal af in 'RAP'

Op 21 oktober ontvingen presentatoren Erik Kreike en Sem van Hest wethouder Wilma Alink-Scheltema in de studio bij Radio Aalsmeer Politiek (RAP). Wethouder Alink is verantwoordelijk voor de zorg in Aalsmeer en Kudelstaart. En dat gaf genoeg gespreksstof, want niet alle onderwerpen konden in dat uur besproken worden.

Daarom zou Alink op woensdag 4 november j.l. wederom naar de studio komen. Door ziekte is deze uitzending echter niet doorgegaan en gaat zij, weliswaar via een videoverbinding, op 18 november in de herhaling. Gesprekonderwerp zijn o.a. het afvalplan en de gezondheidszorg. Ook kunt u als luisteraar vragen aandragen. Bel tijdens de uitzending naar 0297-325858 en stel zelf uw vraag aan de wethouder.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op woensdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Wilma Alink-Scheltema| Laurens Niezen Fotografie (LNF)

Gepubliceerd: 11 november 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×